Teste pe roti

Ce faci in cazul unui accident moto – AUDIO

Poza e de la momentul accidentului, in timp ce eu eram in ambulanta.

Nu e de dorit nici sa fii tu cel care confirma gravitatia cu motocicleta, nici sa fii martorul unui accident. Cu toate acestea ti se poate intampla. Cum reactionezi in cazul unui accident moto?

O sa fie mai usor sa asculti un reportaj scris si inregistrat in urma cu aproape 3 ani. Undeva in octombrie 2018 am avut nesansa ca o masina sa faca stanga peste 2 linii continue ca sa intre pe interzis. Tot atunci am avut sansa, echipament si atat.

Ce am facut?

Reactia mea a fost una proasta. M-am ridicat imediat dupa ce oprirea brusca a motocicletei mi-a testat elasticitatea si printre oglinzile de pe ghidon… m-a trimis dincolo de masina care incerca sa taie drumul. Motocicleta mea ramasese in zona rotii stanga fata a imensului Golf 4. Mai mult, am refuzat sa fiu dus la spital si am preferat sa merg la sectia de Politie, desi loviturile cu pricina m-au facut sa merg ca Neil Armstrong pe Luna pret de vreo 3 saptamani.

Mai mult, nici acum (mai 2021), Politia nu a dat vreun semn ca l-a mai gasit pe soferul masinii. Mi se pare absolut aberant cum se poate una ca asta, dupa ce l-au identificat la locul accidentului.

Ce e corect sa faci in cazul unui accident moto?

Nu e greu de aflat daca asculti pasajul de mai jos. Este un reportaj difuzat in vremurile de glorie si avant pionieresc la EuropaFM.

Bineinteles ca vei gasi acelasi reportaj si in linkul urmator: https://www.europafm.ro/cum-sa-reactionezi-in-cazul-unui-accident-de-motocicleta-audio/

Tocmai pentru ca riscul de accidente este foarte mare, am ales sa va scriu cateva povesti (cate voi putea) despre zona motociclismului pe strada. Sper sa va placa si sa le urmariti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *