Muzici

Rock pe italieneste – Playlist

Stam in casa? Bine ar fi sa stam si nu doar sa punem hashtag-ul pe toti peretii internautici… doar ca da bine sa fim in trend. Si ce facem in casa?

Eu nu prea cred in treaba asta cu work from home. E asa un soi de-a spune ca intre ce mai bananai tu prin barlog, te apuci si mai raspunzi si la vreo doua mailuri. Oricum e mai mult decat nimic.

Ai nevoie de un fond muzical (mama, ce a anii ’80 suna expresia asta) si daca lucrezi de acasa. Cum in logo-ul afisat pe frumosul site scrie #rockdj, nu ma dezmint si va aduc spre urechi cateva piese.

Am incercat sa fac un playlist cu rock din Italia. Uneori prea moale pentru gustul meu, alteori prea alternative… oricum ar fi, italienii sunt o natie ciudata de rockeri. Cine a mai vazut rocker cu pantaloni albi si camasa descheiata pan’ la buric? Cum cine? Italienii!

Italia e greu incercata in aceste momente de criza COVID-19 si tare-mi e frica sa nu ne gasim si noi in aceeasi oala cu ei. Ca sa nu fie asa, stai pe curu’ tau in casa si asculta ce ti-am pregatit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *