Muzici

Good Bye, Reuben James!

E acel moment cand pe plaiul mioritic apar tot felul de fani, ca asa se intampla pe la noi. In dulcele stil clasic, la concertul Metallica aparusera si tricouri roz care devenisera mari fani cu putina vreme in urma. Un fel de “Metallica e veata mea”. Dar cine suntem noi sa judecam schimbarile de gust ale omului?

Adica vorb’aia… Poti sa te c#ci in gustul omului? Poti, dar nu-i frumos!

A aparut vestea ca Kenny Rogers si-a luat chitara, ochelarii aia de baiat sarmant si a plecat undeva unde-i un loc mai bun de cantat.

The Rogers family is sad to announce that Kenny Rogers passed away last night at 10:25 p.m. at the age of 81. Rogers…

Gepostet von Kenny Rogers am Freitag, 20. März 2020


Pana la urma asta este cursul firesc al vietii. The Gambler isi suspendase concertele de vreo 2 ani din pricina problemelor de sanatate. In fond, treaba asta cu viata de artist consuma multe resurse…

S-a apucat de cantat in 1958 si a facut-o in stil mare, imens pe malul mai indepartat al Atlanticului. 5 sotii, multi copii, cateva filme, multe premii si o obsesie pentru fotografie – cam asta ar fi intr-un mod nesimtit de scurt viata lui Kenny Rogers.

Sunt informatii pe care le puteti gasi oricand pe Internetul mare. Totusi, cum l-am descoperit eu pe Kenny Rogers?

Cred ca eram clasa a doua… cred! Ai mei fac niste eforturi si cumpara o combina muzicala cu CD. Pfuai, bai nene, cu CD! Fericire mare! ne invarteam in jurul ei, ne mosmondeam…dar in casa aveam numai casete audio – sunt si acum, un dulap intreg.
Trec vreo doua zile si vine tata foarte fericit cu doua discuri: o dubla compilatie de prin niste topuri din Germania si Kenny Rogers – The Greatest Hits. Cred ca realizezi ca au fost ascultate pana au scazut in diametru. Si mi-a placut mai mult discul cu Kenny Rogers, oricum muzica germana suna ca atunci cand lautarii s-au imbatat si nu mai sunt in stare sa articuleze. Oribil, zau! Are numai consoane. Nu pricepi o iota!

Va las spre ascultare piesa mea preferata de pe acel disc:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *