Muzici

Rock pe motor, pe românește

Ce s-o mai lungim? Deja e voie la umblat recreativ pe motocicletă și cu punctul 8 bifat regulamentar pe declarație, dar trebuie să te și îmbie ceva. Am zis să mai pregătesc un playlist de rock pe motor, însă de această dată să fie pe românește. Deci: rock pe motor, pe românește!

Acum ceva vreme am postat un playlist de o oră cu câteva piese rock care pe mine mă duc cu gândul că aș vrea să mă sui pe motocicletă și să nu mai văd picior de om. Creedence, Janis, The White Bufallo… toți erau acolo, însă nu-ți vine mereu să fredonezi în engleză.

De data aceasta am încercat să adun nu una, ci două ore de piese rock din ograda noastră… că e loc, slavă Bărbosului! Aștept sugestii, reclamații și înjurături de rigoare pe adresa redacției… oricare ar fi ea. Stiu, nu se prea asculta muzică pe motocicletă, iar rock-ul te agita, dar se ascultă.

Iti las mai jos linkul de Spotify cu playlistul despre care am tot trâmbițat mai sus. Dacă-ți place, dă-i un follow și share!

Si nu uita: să zâmbești și să iubești!

Aș vrea să cred că nu ai citit postarea asta la volan, altfel… așa cum se termină și playlistul de azi: Arată-mi… mâțele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *