Muzici

Rock pe motor 1 – Playlist

Daca ma intrebi pe mine, asa arata perfectiunea!

Numa’ maine nu-i poimaine si avem voie sa ne urcam din nou pe motoare, dar nu mai mult de 3, iar informatia e incerta. Oricum, nu se poate sa mergi la mare pe motor fara muzica, iar muzica aia trebuie sa-ti amplifice sentimentul de libertate. Asa m-am gandit sa scriu cateva playlisturi de “Rock pe motor”.

Sa zicem ca te-ai trezit, daca esti mai simandicos bei o cafea acasa, daca nu… la prima alimentare. Nu stiu daca preferi sa mergi in haita sau de unul singur (eu prefer sa merg in legea mea), dar stiuu sigur ca muzica potrivita te va face sa te simti mai liber. Si ce soi de muzica s-ar potrivi mai bine pe motor in drum spre mare?

Incerc sa fac de fiecare data selectii si playlisturi de o ora (poate ca-mi scapa cateva minute in plus), ca sa le asculti mai usor. “Rock pe motor 1” nu va fi singurul playlist de genul asta… pana mai apucam sa ne mai si reamintim cum m-am apucat de motociclism.

De ce Rock pe motor?

Am ales rock de mai multe feluri. E muzica pe care si eu o ascult cand am chef de o plimbare fara griji. De la anii ’60 pana la rock irlandez. Putin din toate.

Iti las mai jos linkul de Spotify cu playlistul despre care am tot trambitat mai sus. Daca-ti place, da-i un follow si share!

Si nu uita: sa zambesti si sa iubesti!

One thought on “Rock pe motor 1 – Playlist”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *